NAJVEĆE IZNENAĐENJE NA TURNIRU: Novakov ljuti rival ELIMINISAN!

Autor:

Sport

10.07.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji meč u karijeri odigrao je 43. igrač planete.

NAJVEĆE IZNENAĐENJE NA TURNIRU: Novakov ljuti rival ELIMINISAN!

Foto: Tanjug/AP

Centralni teren Vimbldona

Američki teniser Kristofer Jubanks plasirao se prvi put u istoriji u četvrtfinale nekog grend slem turnira pošto je u osmini finala Vimbldona pobedio Stefanosa Cicipasa rezultatom 3:2 (3:6, 7:6(4), 3:6, 6:4, 6:4) posle tri sata i sedam minuta.

 

 

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Cicipas je važio za velikog favorita za pobedu, a kad je poveo 2:1 u setovima, delovalo je da će rutinski privesti posao kraju. Jubanks, 43. na ATP listi, nastavio je da se bori, prvo je izjednačio na 2:2 u setovima pošto je napravio brejk kod rezultata 4:4.

Odmah na startu petog seta Jubanks je napravio brejk, ali je Cicipas uzvratio kad je izjednačio na 3:3. Već u sledećem gemu 27-godišnji Jubanks pravi novi brejk. Servirao je Jubenks za meč na 5:4, a Cicipas je imao dve brejk lopte, nije ih iskoristio, dok Amerikanac jeste prvu meč loptu za istorijsku pobedu.

Jubanks će u četvrtfinalu igrati protiv Danila Medvedeva, a zanimljivo je da će obojici to biti prvi put da su stigli do te faze Vimbldona. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading