ĐOKOVIĆ SUROVO ISKREN: Meč je rešen sinoć!

Autor:

Sport

10.07.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Uspeo da osvojim prvi set, da tako nije bilo mogao je meč da ode u drugom pravcu."

ĐOKOVIĆ SUROVO ISKREN: Meč je rešen sinoć!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, pošto je savladao Poljaka Huberta Hurkača rezultatom 3:1 (7:6 (8:6), 7:6 (8:6), 5:7, 6:4). Najbolji igrač u istoriji je odmah nakon vellike borbe izneo svoje utiske.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

- Čestitke Hurkaču za neverovatan meč, nije imao sreće, ali bio je sjajan. Ne sećam se kada sam bio ovaoliko loš kada protivnik servira. Kada igrate na najbržoj podlozi, dobri serveri imaju prednost. Nije bio ovo meč za uživanje, ali sinoć sam uspeo da osvojim prvi set, da tako nije bilo mogao je meč da ode u drugom pravcu.

 Srbin nije 10 godina izgubio na Centralnom terenu.

- Imam dobru vezu sa ovim terenom. Svaki meč koji pobedim ovde me opušta. Osećam se sigurniji u svakom narednom izlasku na ovaj teren. 

Protivnik u četvrtfinalu biće Rus Andrej Rubljov.

- On je drugačiji igrač od Hurkača. Brz je sa osnovne linije i ima jedan od najboljih forhenda na turu. Moram biti spreman za taj meč, teško je reći da li će biti teži od ovog, ali on je jako dobar godinama i nada se prvom polufinalu na gren slemovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading