PEVAČ IMA ŽIVE RANE PO RUKAMA: Mili sa mora se vratio u OPEKOTINAMA, bolovi ga raziru!

Autor:

Zabava

10.07.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Milić Mili zadobio teške povrede.

PEVAČ IMA ŽIVE RANE PO RUKAMA: Mili sa mora se vratio u OPEKOTINAMA, bolovi ga raziru!

Foto: Youtube printscreen

Muzičar Aleksandar Milić Mili na Instagram profilu objavio je fotografijukoja je uplašila sve njegove fanove. Naime, Mili je na letovanju zaradio tešku povredu tokom boravka u moru. 

Foto: printscreen/RTVPink

Aleksandar Milić Mili Zvezde Granda

 

Milija je ujela meduza, a njemu ni nakon 7 dana nije prošla rana. On se tim povodom oglasio na Instagramu i napisao sledeće:

- Je l' moguće da mi je ovo meduza napravila pre 7 dana?! Kad vidite malo, belo sr*nje da pliva ispod površine, bežie - napisao je Mili na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Aleksandar Milić Mili Instagram

 

Inače, Mili uživa u skladnom braku sa prelepom suprugom Ninom sa kojom ima dvoje dece, a upoznao ju je na jedan veoma interesantan način.

Tad sam živeo u Užičkoj, u velikoj vili od 3.000 kvadrata, koja je bila rezidencija kineskog ambasadora. Tamo sam napravio studio i prostor za život, moja spavaća soba je imala 250 kvadrata, samo kamin je imao šest metara. Imao sam i svoj park, obezbeđenje, neki francuski novinari su se šokirali, pitali su ko ovako može da živi od muzike u Srbiji. Meni je tu vilu dao jedan drug na korišćenje, jer sam mu ja pomogao nešto finansijski - rekao je Mili.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading