PUKLA JOŠ JEDNA BOMBA U ATINI: MVP potpisao za Panatinaikos!

Autor:

Sport

10.07.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki velikan radi punom parom.

PUKLA JOŠ JEDNA BOMBA U ATINI: MVP potpisao za Panatinaikos!

Foto: Starsport

Ergin Ataman

Čelnici Panatinaikosa u saradnji sa novim trenerom Erginom Atamanom rade punom parom. Posle prave bombe u vidu Kostasa Slukasa, "zelene" je pojačao i Džerian Grant.

 

 

Grant u Panatinaikos stiže kao MVP Evrokupa, posle zaista fenomenalne sezone u Turk Telekomu. Ipak, Amerikanac i ekipa iz Ankare su poraženi u finalu od Gran Kanarije.

Turk Telekom je preuzeo Nenad Čanak, ali je bilo jasno da neće uspeti da zadrži dvojicu ključnih igrača. Tajrik Džouns je zajedno sa trenerom Erdemom Džanom otišao u Efes, a Grant je stigao u Atinu.

Panatinaikos će, već sada je jasno, imati moćan tim koji će pod komandom Atamana, nastojati da stigne do trona, kako u Evroligi, tako i u šampionatu Grčke.

Podsećanja radi u Panatinaikos su do sada stigli – Matijas Lesor, Luka Vildosa, Kostas Adetokumbo, Konstantinos Mitoglu, Kostas Slukas….

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading