MIJATOVIĆ ODUŠEVIO DELIJE: "San mi je da sa Zvezdom igram Ligu šampiona!"

Autor:

Sport

10.07.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač se sve više nameće Baraku Baharu.

MIJATOVIĆ ODUŠEVIO DELIJE: "San mi je da sa Zvezdom igram Ligu šampiona!"

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović izjavio je danas da je srećan što će "crveno-beli" naredne sezone igrati u Ligi šampiona.

Crvena zvezda se trenutno u Rusiji priprema za novu sezonu, a na turniru u Sankt Peterburgu pobedila je Zenit (2:1) i Nefči (4:0).

- Odlično radimo, svi smo maksimalno fokusirani i željni da se nametnemo novom stručnom štabu. Pripreme su naporne, ali znamo da od septembra igramo Ligu šampiona i da je uslov za vrhunski fudbal da fizička sprema bude besprekorna. Za sada sve protiče sjajno, uigravamo se, atmosfera je odlična i sve to se preslikava na terenu. Mislim da su i zvezdaši zadovoljni kako smo izgledali protiv Nefčija i Zenita - rekao je Mijatović, prenosi zvanični sajt kluba.

Foto: Starsport

Jovan Mijatović u dresu Crvene zvezde

On je istakao da je zadovoljan kako su "crveno-beli" odigrali oba meča na turniru u Rusiji.

- Presingom smo uspeli u obe utakmice da nadigramo rivala. Sve ono s treninga prenosimo na teren i to izgleda vrlo dobro, a podsećam da su još uvek pripreme i da možemo samo bolji da budemo. U sredu nas čeka utakmica sa Fenerbahčeom i naravno da želimo da osvojimo prestižan turnir", dodao je mladi fudbaler Crvene zvezde. Mijatović je priznao da već sada razmišlja o Ligi šampiona. "Zvezdino sam dete, volim ovaj klub i naravno da sam uzbuđen što ćemo igrati Ligu šampiona. Već sad mislim o punoj Marakani - zaključio je Mijatović.

Podsetimo, Zvezdu u Rusiji čeka još jedan prijateljski meč, a rival će biti turski Fenerbahče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading