FEDERER NAPRAVIO MEĐUNARODNI SKANDAL! Haos zbog Švajcarca na Vimbldonu, Rodžer prekršio KRALJEVSKI protokol!

Autor:

Sport

06.07.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt Midlton sprečila ga je da napravi veći problem.

FEDERER NAPRAVIO MEĐUNARODNI SKANDAL! Haos zbog Švajcarca na Vimbldonu, Rodžer prekršio KRALJEVSKI protokol!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer jedan je od najpoznatijih tenisera u istoriji, te i dalje izaziva veliku pažnju gde god da se pojavi.

Švajcarac je stigao i na Vimbldon gde mu je upriličena i svečana ceremonija na Centralnom terenu, a tom prilikom došlo je do međunarodnog skandala.

Federer je napravio haos, verovatno nesvesno, ali je jednim potezom prekršio kraljevski protokol. Da ne nastane još veći problem pobrinula se princeza od Velsa, Kejt Midlton, koja ga je sprečila da iz nehata izazove skandal svetskih razmera.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Kada je izašao na teren i dobio ovacije i aplauze sa tribina Rodžer se spustio do svog mesta i prvo je poljubio Mirku u obraz, pa je onda stavio ruku na leđa Kejt Midlton.

- Deluje kao da je želeo i nju da poljubi u obraz, ali ga je Kejt na vreme zaustavila i sprečila da stvari postanu još čudnije - piše portal "Jahu".

 

 

Ovaj potez okarakterisan je kao kršenje kraljevskog protokola, i pored toga što su Rodžer i Kejt veliki prijatelji. Pre početka Vimbldona njih dvoje su snimili i reklamu zajedno sa skupljačima loptica, a kroz prošlost su već bili u centru pažnje javnosti.

Naime, posle finala 2019. godine u kom je Đoković pobedio Federera, ona je prišla Švajcarcu, stavila ruku na njegovo rame i kratko su porazgovarali. Tada se našla na udaru kraljevske porodice, jer je za njih taj potez bio "neprihvatljiv i nepotreban".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dick

06.07.2023 16:32

Šta glume ti Englezi ? Kakav skandal, ako je hteo spontano da je zagrli. Skandal bi bio da joj je zveknuo šamarčinu na sred Vimbldona.