LUDNICA U LONDONU! Đere u MARATONU TAJ-BREJKOVA srušio Kresija za 2. kolo! Sada ga opet čeka AMERIKANAC!

Autor:

Sport

06.07.2023

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u drugu rundu Vimbldona, pošto je posle velike borbe i četiri taj-brejka savladao Amerikanca Maksima Kresija 6:7 (5:7), 7:6 (7:3), 7:6 (10:8), 7:6 (9:7).

LUDNICA U LONDONU! Đere u MARATONU TAJ-BREJKOVA srušio Kresija za 2. kolo! Sada ga opet čeka AMERIKANAC!

Foto: Starsport

Laslo Đere

Meč je trajao više od tri i po sata, a završen je zahvaljujući činjenici da je "premešten" na teren broj 1, koji ima reflektore.

Posle odlaganja, kiše, pomeranja na drugi teren zbog mraka, dvojica tenisera uspela su da privedu kraju ovaj okršaj.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

U prvom setu obojica tenisera su napravila po jedan brejk. Kresi je iskoristio trenutak nepažnje Đerea i dobio dodatni deo igre sa 7:6 (7:5).

Ista slika viđena je u drugom setu. Kresi je vodio 2:0, ali je Laslo Đere uspeo da izjednači i uzvradi udarac u taj-brejku.

Po plasmanu su obojica bili gotovo izjednačeni (Kresi 58. Đere 60. na ATP listi), što se videlo i u nastavku ovog uzbudljivog duela. Nastao je novi prekid, mrak i pomeranje na teren koji je osvetljen. Tako je Srbin, posle novog taj-brejka, trećeg u tiri seta, uspeo da dođe do preokreta i vođstva u setovima.

Foto: Tanjug

Maksim Kresi

Borba titana viđena je do kraja, da bi i četvrti set otišao u taj-brejk. Đere je vodio 5:4, ali je potom Kresi vezao dva poena i poveo sa 6:5. Srpski teniser je ponovo izjednačio i upisao trijumf.

Naredni Đereov rival biće, takođe Amerikanac Ben Šelton, koji je savladao Japanca Tara Danijela u još jednom maratonu sa 3:2 (po setovima 6:4, 6:3, 3:6, 4:6, 6:3).

Sutra će na teren samo Hamad Međedović od 12 časova, kako bi završio meč sa Kristoferom O'Konelom iz Australije. Srbin gubi u setovima sa 0:2 i čeka ga veliki izazov da bi došao do druge runde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading