ŠTA ĆE BITI SA VIMBLDONOM? Kiša u utorak donela KATASTROFU, prognoza za sredu kaže SLEDEĆE!

Autor:

Sport

05.07.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenski uslovi stvaraju velike probleme organizatorima.

ŠTA ĆE BITI SA VIMBLDONOM? Kiša u utorak donela KATASTROFU, prognoza za sredu kaže SLEDEĆE!

Foto: Tanjug/AP

Vimbldon

Kiša u Londonu totalno je poremetila posao organizatorima, pa su u utorak mnogi mečevi na Vimbldonu pomereni i tek treba da se odigraju.

Protiv prirode se ne može (osim na Centralnom terenu i terenu broj jedan koji imaju krov), tako da će se čelnici prestižnog turnira naći na mukama, te će se nadati da kiša u nastavku takmičenja neće padati.

Kakva je situacija za sredu 5. jul?

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sređuje teren na Vimbldonu

 

Prema poslednjoj vremenskoj prognozi za London čelnici Vimbldona mogu da odahnu jer će kiša izgleda zaobići ovaj grad u sredu. Male su šanse da padavina bude u periodu između 12 i 15 časova, ali je gotovo sigurno da će čak i u to vreme kiša zaobići London, te da će se program odvijati po planu.

Novak Đoković ne mora da brine zbog kiše jer on svoj meč drugog kola Vimbldona protiv Australijanca Džordana Tompsona igra na Centralnom terenu (ne pre 17.30) koji ima krov i koji će u slučaju padavina biti zatvoren.

Za verovati je da će Đoković i Tompson svoj meč odigrati uz otvoren krov jer je, prema trenutnoj prognozi za London, veoma mala šansa da u to vreme bude padavina.

Podsetimo, Novak je u prvom kolu uspeo da savlada Argentinca Pedra Kačina sa 3:0 u setovima (6:3, 6:3, 7:6), ali je susret u jednom trenutku prekinut upravo zbog lošeg stanja terena koji je bio veoma klizav i na kom je bilo gotovo nemoguće igrati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading