ŠOKANTAN VELEOBRT: Karlo Anćeloti ima NOVI POSAO!

Autor:

Sport

05.07.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijana čeka najveći izazov u karijeri.

ŠOKANTAN VELEOBRT: Karlo Anćeloti ima NOVI POSAO!

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

Italianski stručnjak Karlo Anćeloti biće novi selektor fudbalske reprezentacije Brazila, a na ovo mesto će doći kada mu, krajem juna sledeće godine, istekne ugovor sa ekipom Reala iz Madrida.

Već dugo se pominjalo da bi Anćeloti mogao da postane selektor "Selesaa", zatim je ta priča malo zamrla, ali je sada sve postalo zvanično, pa će čuveni trener imati novi izazov u svojoj veličanstvenoj karijeri.

Anćeloti će postati selektor Brazila od juna 2024. godine i vodiće ga na Kopa Amerika, potvrdio je prvi čovek tamošnjeg fudbala Ednaldo Rodriges, a do tada će na klupi ove zemlje, kao privremeno rešenje, sedeti trener Fluminensea Fernando Diniz. On će uporedo obavljati dve funkcije, sve dok "Don Karlo" ne stigne u Brazil.

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti, fudbalski trener

Trofejni stručnjak će odraditi ugovor sa kraljevskim klubom, već sada je poznato da neće biti dogovoren novi šta god da uradi, a zatim će, po prvi put u karijeri, preuzeti neku reprezentaciju, kao prvi trener.

Postoji mogućnost da to bude i pre juna, ukoliko se Anćeloti ranije rastane od Reala, za šta će biti potrebno da ima loše rezultate ili naruši odnos sa upravom kluba. To čak i ne deluje kao toliko nemoguća opcija, jer je Anćeloti nezadovoljan stanjem u klubu, lošim prelaznim rokom i činjenicom da i dalje nije dobio napadača, nakon odlaska Karima Benzeme u Al Itihad. 

Italijan je do sada u karijeri vodio Ređinu, Parmu, Juventus, Milan, Čelsi, PSŽ, Real, Bajern, Napoli, Everton, a zatim ponovo Real. Takođe, jedno vreme je bio pomoćnik u reprezentaciji Italije,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading