OBJAVLJENA NOVA ATP LISTA: Alkaraz u prednosti, Đoković odmah iza Španca!

Autor:

Sport

03.07.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve bi moglo da se promeni na predstojećem Vimbldonu.

OBJAVLJENA NOVA ATP LISTA: Alkaraz u prednosti, Đoković odmah iza Španca!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković ostao je na drugom mestu na danas objavljenoj ATP listi, koju pred početak Vimbldona i dalje predvodi Španac Karlos Alkaraz.

Španac i dalje ima 80 bodova više u odnosu na Đokovića, koji danas započinje odbranu titule na Vimbldonu protiv Argentinca Pedra Kaćina, 68. tenisera sveta.

U prvih deset na ATP listi nije bilo promena, pa iza vodećeg dvojca slede Rus Danil Medvedev, Norvežanin Kasper Rud, Grk Stefanos Cicipas, Danac Holger Rune, Rus Andrej Rubljov, Italijan Janik Siner i Amerikanci Tejlor Fric i Frensis Tijafo.

Foto: Tanjug

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Kad je reč o ostalim srpskim teniserima, Miomir Kecmanović je zadržao 41. poziciju, dok su Dušan Lajović i Laslo Đere napravili po četiri koraka unazad i sad su 56, odnosno 60. teniser sveta. Hamad Međedović je i dalje 156. na ATP listi, dok je Filip Krajinović pao za dve pozicije i sad je 206.

Promena na listi neće biti u narednih nekoliko nedelja, pošto prošle godine nisu dodeljivani ATP bodovi na Vimbldonu zbog zabrane igranja ruskim i beloruskim teniserima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading