NIJE SAMO REKORDNA TITULA: Đoković u Parizu ostvario još jednu MNOGO VAŽNU stvar!

Autor:

Sport

11.06.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Definitivno je najbolji na planeti.

NIJE SAMO REKORDNA TITULA: Đoković u Parizu ostvario još jednu MNOGO VAŽNU stvar!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je u finalu Rolan Garosa pobedio Norvežanina Kaspera Ruda i na taj način je došao do rekordne 23. grend slem titule u karijeri.

Međutim, tim trijumfom je Nole obezbedio još jednu važnu stvar, a to je povratak na prvo mesto ATP liste!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Đoković je na turnir u Parizu stigao kao treći reket planete, ali sa njega odlazi kao prvi.

Novak će od ponedeljka ponovo biti broj 1, čime će započeti 388. nedelju na vrhu ATP liste.

Na drugu poziciju će pasti Karlos Alkaras, a na treću Danil Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Blanka

11.06.2023 18:40

Nisam ništa manje očekivala od novaka djokovića ! Hvala ti Nole, ovako pobedjuje Srbija!

Kchimikch

03.07.2023 10:03

Verujem da će Novak igrati tenis dok ne osvoji zlatnu medalju na OI prvo u singlu pa ako ne uspe ili i uspe igraće onda dublobe sa nekim našim teniserima(minimum zbog eventualne povrede jednog od njih) ka i sa dve teniserke koje to budu želele. Tako da će u Pariz igrati singl a sledeće OI će imati 43 godine i 4 godine ciklus da se spremi za dubl i mi dubl. Jer ako je Zimonjić sa polomljeni kuko ima bio broj 1 u 42 dublu što hvala bogu zdravi Nole nebi pokušao i tu da se oproba neće on stati dok ne sruši sve rekorde. Neznam šta se igra prvo sledeće godine RG ili OI ali će svakako te pirati formu za OI a kasnije možda i RG tu će mu biti najteže ali ako se spremi mentalno i fizički ko ove godine za RG os ojiće medalju u finalu. A posle će sa dve devojke i dva momka kročiti put za OI za mi i muške dublove. Mislim da će nagovoriti Miomira i Hamada i Olgu i Ninu da mu budu partneri i partnerke za taj poduhvat i naravno ako ne osvoji zlato igraće i singl to će biti njegova jaka mentalna i fizička priprema. I ubediće da se prijave 4 igrača i igračice za singl već 2024 godine i dublove. Bez njega. Jer svaka zemlja ima pravo na 4 tenisera. Bez obzira na rejting. I prognozira mu 50 masters i to je još 12 i 15 500atp turnira i 20 od 250 atp. I verujte mi 500 nedelja ko broj 1 sa još 7 grem slema pod uslovom da ove godine zaokruži kalendarskih slem. Samo da ga povrede zaobiđu uspeće on. Pa Navratilova je sa 49 godina osvojila slem u dublu. I to očekujem od njega barem na svakom po jedan i muškom i u mi dublu. Ali tek posle punih 40 godina i nadam se da će praviti i treću bebu. A i Stefan je disciplinovan i biće dobar ne ko Nole ali osvojiće neki slem i neki masters. Mali je disciplinovan. I vredan. Vidi se to. A Jelena bi trebala da brzo rodi treće dete jer njoj ne treba karijera koju ima i ima milione samo svoje. IDEMO Nole.