NOVAK KREĆE PO TROFEJ! Poznato KADA I GDE možete pratiti Đokovićev prvi meč na Vimbldonu!

Autor:

Sport

03.07.2023

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitava Srbija dočekala je odlične vesti.

NOVAK KREĆE PO TROFEJ! Poznato KADA I GDE možete pratiti Đokovićev prvi meč na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Sve je spremno za novo izdanje Vimbldona.

Prestižni grend slem turnir u Londonu na programu je od trećeg do 16. jula, a prvi će na teren izaći branilac trofeja - Novak Đoković.

Nole će u ponedeljak, od 14.30 po našem vremenu, igrati meč prvog kola protiv Argentinca Pedra Kačina, a sada je poznato i gde možete pratiti ovaj susret.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Portal Republika.rs imaće lajv blog na kom možete pratiti sve zanimljivosti pre, za vreme i po završetku meča Đokovića i Kačina, a što se televizijskog prenosa tiče susret je omogućen na dva kanala - RTS 1 i Sport klub 1.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Đoković i Kačin se nisu sastajali do sada u karijeri, iako je Argentinac veliki poštavalac lika i dela Srbina, s kojim je imao i priliku da trenira svojevremeno.

Novak punih deset godina nije izgubio meč na Centralnom terenu Vimbldona, a i sam je priznao da veoma voli da igra ovde.

Romansa sa Centralnim terenom? Nisam ni ja znao taj podatak do momenta kada sam ga video pre deset dana. Generalno, centralni tereni grend slemova su inspiracija svakome, kada si na takvoj areni, teško je da ne budeš motivisan. Pogotovo Vimbldon. Turnir koji sam sanjao da ću da osvojim, tu sam pričao priču milion puta. Svaki put kada izađem na centralni teren Vimbldona, razlikuje se osećaj u odnosu na svaki drugi turnir. Održavaju tu njihovu tradiciju, da se igra na travi, nema reklama, led ekrana, oduprli su se modernizaciji svega, sve je usmereno tradiciji sporta. Moraš da budeš obučen u belu, nema one najave igrača, poseban osećaj. To je verovatno nešto što doprinosi mojim rezultatima. Nešto to budi u meni valjda kada izlazim da odigram meč - rekao je Đoković pred meč protiv Kačina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading