"OPERACIJA VIMBLDON": Novak dobija VAŽNE VESTI, čitava Srbija "KAO NA IGLAMA"

Autor:

Sport

30.06.2023

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato kada i gde možete pratiti žreb za predstojeći grend slem turnir.

"OPERACIJA VIMBLDON": Novak dobija VAŽNE VESTI, čitava Srbija "KAO NA IGLAMA"

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković kreće u pohod na osmu krunu na Vimbldonu.

Najbolji srpski teniser i trenutno drugi reket sveta, boriće se za prestižni trofej u Londonu na grend slem turniru koji će trajati od trećeg do 16. jula.

I pored toga što takmičenje počinje u ponedeljak, "operacija Vimbldon" startuje u petak kada će, u 11 časova, biti održan žreb za ovaj turnir.

Nole je postavljen za drugog nosioca i to samo zato što ga je mladi Španac Karlos Alkaraz prestigao na ATP listi, te će biti veoma zanimljivo videti protiv koga će sve Đoković igrati u Velikoj Britaniji.

Poznato je i gde možete pratiti žreb za predstojeći Vimbldon - čitava Srbija biće "kao na iglama" čekajući Novakove protivnike, a koliki je Đoković miljenik fortune možete videti na zvaničnim kanalima Vimbldona na internetu gde će biti omogućen prenos žreba.

Podsetimo, odmah za Karlosom Alkarazom i Novakom Đokovićem na listi nosilaca slede Rus Danil Medvedev, Norvežanin Kasper Rud, Grk Stefanos Cicipas, Danac Holger Rune, Rus Andrej Rubljov, Italijan Janik Siner, Amerikanac Tejlor Fric i njegov sunarodnik Frensis Tijafo.

 

 

Interesatno, od 2003. godine pa sve do danas, prvi nosioci na turniru u Londonu bili su Rodžer Federer, Endi Marej, Rafael Nadal ili Novak Đoković. Alkaraz je posle 20 godina prekinuo dominaciju legendarnog kvarteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading