URNEBESAN ODGOVOR NOVAKA ĐOKOVIĆA: Jedem samo vimbldonsku travu!

Autor:

Sport

29.06.2023

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as spreman za najveći turnir na planeti.

URNEBESAN ODGOVOR NOVAKA ĐOKOVIĆA: Jedem samo vimbldonsku travu!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković naporno se sprema za predstojeći Vimbldon, a u sklopu priprema za treći grend slem u sezoni odigrao je egzibicioni meč u Harlingemu. To mu je ujedno bio i prvi duel na travi ove godine.

Rival mu je bio 10. reket planete Amerikanac Frensis Tijafo, a Nole je ostvario pobedu posle super taj-brejka u trećem setu - 2:1 (6:3, 3:6, 10:7).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Uvek je zadovoljstvo igrati sa Frensisom. Odlično se slažem sa njim. Upravo je ušao u Top 10, čestitam mu na tome. Vimbldon je veoma blizu, pa sam pokušao da imam minute na terenu - rekao je Đoković.

Voditeljka programa ga je podsetila na ritual kojim proslavlja titule na Vimldonu, pa ga je stoga upitala da li je probao i kakva je trava u Hurlingemu .

- Jedem samo vimbldonsku travu - krakto je odgovorio srpski teniser.

Đoković je imao čast da prvi isproba travu na Centralnom terenu, gde je trenirao sa Janikom Sinerom.

- Vimbldon je najtradicionalniji turnir sa najvećom istorijom na svetu. Mnogima je to omiljeni turnir. Čudno je da su nas pustili na Centralni teren pre početka turnira, ali oni su to počeli da rade prošle godine i ovoga puta sam imao privilegiju da probam svežu travu. Da osetim teren. To je najbolji teren na svetu, koliko travnati može da bude, i najpoznatiji stadion. Svaka godina mi je kao prva. Nadam se da će tamo biti još jedna sjajna - zaključio je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading