ŽESTOKO PO NOVAKU! Đoković BRUTALNO prozvan: To je njegova SRAMOTA!

Autor:

Sport

30.06.2023

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se našao na meti.

ŽESTOKO PO NOVAKU! Đoković BRUTALNO prozvan: To je njegova SRAMOTA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nalazi se u Londonu gde će od trećeg do 16. jula pokušati da stigne do osme titule na Vimbldonu.

Za petak u 11 časova zakazan je i žreb za ovaj turnir gde će Nole saznati protivnika za prvo kolo, ali i potencijalne rivale za nastavak takmičenja, a srpski teniser je na treningu koji je odradio sa Janikom Sinerom ispunio i jedan neobičan zahtev čelnika Vimbldona.

I dok se Đoković sprema za predstojeći grend slem, nekadašnji osvajač Vimbldona, ali u konkurenciji dublova, Frederik Nilsen (osvojio turnir 2012. u paru sa Džonatanom Marejem), osuo je žestoku paljbu na račun srpskog tenisera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

On je optužio Đokovića da se u javnosti prikazuje "drugačijom osobom od onoga što zaista jeste".

Upravo za to mislim da je sramota za Novaka Đokovića. Jako ga volim po mnogo čemu, ali me nervira što se ne zalaže za sebe. Pokušava da prikaže sebi i svetu da je drugačija osoba od onoga što jeste. Mislim da mu to nije potrebno - poručio je Danac za "Spilxperten".

Nilsen je zatim uporedio Đokovića sa Holgerom Runeom koji prema njemu uvek ima pošten i jasan stav.

Mislim da je Holger dobar u medijima i u odnosu na to kako se predstavlja na društvenim mrežama. On je pošten i u toj meri stoji iza sebe. Ima i nekad dobre i smešne odgovore, mislim da je dobar i na TV-u.  Znamo kako se Nik Kirjos predstavlja u raznim medijima, a Holger ima malo toga u sebi. Ne plaši se da da nešto od sebe. Ima stav, koji mu pomaže da izgradi vrednost van terena - zaključio je Frederik Nilsen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading