BRITANCI TRAŽILI - NOVAK URADIO: Đoković ispunio NEOBIČAN ZAHTEV organizatora Vimbldona! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.06.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin im je izašao u susret.

BRITANCI TRAŽILI - NOVAK URADIO: Đoković ispunio NEOBIČAN ZAHTEV organizatora Vimbldona! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Sve je spremno za novo izdanje Vimbldona.

Prestižni grend slem u Londonu održaće se od trećeg do 16. jula, a Novak Đoković je pred žreb koji je na programu u petak od 11 časova postavljen za drugog nosioca, odmah iza Španca Karlosa Alkaraza.

Nije pomoglo najboljem teniseru planete ni to što na Vimbldonu brani titulu, niti što je ovaj turnir osvajao čak sedam puta - organizatori su gledali plasman na ATP listi i Alkaraz je postavljen za prvog nosioca zato što je trenutno najbolji teniser planete.

Dan uoči žreba Nole je i pored svega izašao u susret organizatorima turnira i ispunio im je veoma neobičan zahtev. O čemu se zapravo radi?

Đoković je čitav trening sa Janikom Sinerom odradio ozvučen, te je sa slušalicama i mikrofonom podelio svoja osećanja u datom trenutku.

Zanimljiv marketinški potez čelnika prestižnog turnira koji su u nekoliko navrata potcenili Novaka, ali im je on i pored svega izašao u susret i još jednom pokazao veličinu.

Moglo se čuti dosta zanimljivih stvari, a Nole je hvalio uslove na terenima Vimbldona.

- Ovo je ubedljivo najbolja trava na svetu, očigledno. Savršeno odskače lopta. Dobro je za igranje, dobro za gledanje, dobro je da stojite na njoj. Uživanje je. Nisam navikao da treniram i pričam istovremeno, izvinite, ali još nisam promašio, što je dobro - istakao je Đoković.

Podsetimo, Novak je Vimbldon osvajao čak sedam puta, a i ove godine brani trofej pošto je 2022. u finalu bio bolji od Australijanca Nika Kirjosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading