ŠVAJCARAC NA CRTI NOVAKU! Teniski klasik kao priprema za Vimbldon! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.06.2023

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je trenirao sa dobro poznatim licem.

ŠVAJCARAC NA CRTI NOVAKU! Teniski klasik kao priprema za Vimbldon! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Još malo je ostalo do početka Vimbldona koji će se održati od trećeg do 16. jula.

Novak Đoković prepustio je uoči ovog grend slema prvo mesto na ATP listi Karlosu Alkarazu, ali će u Britaniji pokušati da stigne do osmog trofeja i na taj način povrati tron.

Srbin brani titulu osvojenu pobedom protiv Nika Kirjosa u finalnom meču prošle godine, ali ima priliku da stigne do 2.000 ATP poena jer se Vimbldon 2022. nije bodovao.

Zbog toga je ovaj turnir posebno važan Novaku Đokoviću, te je trenutno drugi reket sveta krenuo u ozbiljne pripreme za predstojeće izazove. Nole je iskoristio priliku da se na travi oproba sa dobro poznatim licem u svetu tenisa - Stenom Vavrinkom.

Navijači su bili oduševljeni što vide ovaj tandem na terenu, a Vimbldon je na svom Instagram storiju podelio video snimak sa treninga i napisao je jako zanimljivu i duhovitu poruku:

- Na terenu 26 grend slem trofeja!

 

 

Ova objava je oduševila teniske fanatike, pa je tako jedan korisnik Tvitera takođe podelio snimak Vimbldona, samo na Tviter, uz reči:

- Teniski klasik, Đoković i Vavrinka na treningu pred Vimbldon.

Nema dileme da će ovaj sparing meč značiti obojici tenisera, a da li će Đoković na predstojećem grend slemu uspeti da stigne i do osmog trofeja u Londonu videćemo u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading