PROZIVALA NOVAKA, PA PROMENILA PLOČU: Vimbldon objavio snimak i IZNENADIO sve! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.06.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je još jednom pokazao svoju veličinu.

PROZIVALA NOVAKA, PA PROMENILA PLOČU: Vimbldon objavio snimak i IZNENADIO sve! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković se trenutno nalazi u Londonu, gde ga od 3. jula čeka nastup na Vimbldonu, turniru koji je osvojio već sedam puta.

Pošto grend slem počinje tek za pet dana, Nole je imao malo vremena i za igru, a pojavio se snimak na kom se Novak Đoković, zajedno sa svojim timom dodaje fudbalskom loptom. Ipak, u igri je učestvovala još jedna osoba, a sve to su snimkom zabeležili organizatori Vimbldona.

U pitanju je Marta Kostjuk, ukrajinska teniserka, koja u poslednje vreme pažnju javnosti privlači svojim izjava o dešavanjima u Ukrajini, a na meti njenih komentara je bio i sam Đoković.

- Moraju kolege da shvate šta se dešava u Ukrajini, pogledajte šta su rekli Novak i Rafa, kako da dobijete podršku posle takvih izjava - rekla je Marta pre nekoliko meseci.

Poznat je i njen komentar na majicu koju je Srđan Đoković nosio na Australijan openu.

- Ne znam kakava su pravila, ali to ne sme da bude dozvoljeno. Šta god da kažem, mrzeće me do kraja života, posebno veoma agresivni Novakovi navijači. Ljudi već to znaju, ne svi, ali mnogo Đokovićevih navijača je veoma agresivno i to sam sama iskusila -  izjavila je tom prilikom teniserka.

Očigledno je da je Novak prešao Marti preko njenih komentara, a možda je ulogu u tome imala i izjava koju je Kostjukova ranije dala.

- Tokom odrastanja nisam imala idole, volela sam da gledam Novaka. Do devete godine mislila sam da će biti moj muž. Doduše, u teniskom smislu nemamo isti stil - rekla je tada Kostjuk.

Jasno je da su se odnosi sada izgladili, a Nole je još jednom pokazao svoju veličinu van terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading