SRAMAN POTEZ ORGANIZATORA VIMBLDONA! Britanci opet PONIŽAVAJU Novaka! Đoković OVO nije zaslužio! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.06.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser brani titulu na Vimbldonu.

SRAMAN POTEZ ORGANIZATORA VIMBLDONA! Britanci opet PONIŽAVAJU Novaka! Đoković OVO nije zaslužio! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Posle osvajanja rekordne 23. grend slem titule na Rolan Garosu, prvi igrač ATP liste trenutno "puni baterije" u Portugalu, a već od 3. do 16. jula predstoji mu odbrana pehara ma Vimbldonu.

Novak Đoković je, inače, osvojio sedam pehara na nezvaničnom svetskom prvenstvu u tenisu. Vlasnik je četiri uzastopne titule u Londonu, međutim, i pored toga je "ponižen" od strane čelnika ovog takmičenja.

Naime, zvanični Instagram nalog trećeg grend slema sezone gotovo da ga i nije stavio u promo video!

Đokovićeva fotografija pojavljuje se samo nakratko na samom kraju videa, dok se gotovo svima, pa i onima koji nisu nikada podigli trofej, daje mnogo veći prostor kao i trenuci sa njihovih duela.

Snimak počinje sa Švajcarcem Rodžerom Federerom i Špancem Rafaelom Nadalom, dok se potom prisećaju legendarnih Bjorna Borga i Džona Mekinroa.

U videu su, istina zasluženo, legendarne sestre Venus i Serena Vilijams, a potom slede Nik Kirjos, Ons Žaber, Karlosa Alkarasa, Iga Švjontek i Feliks Ože-Alijasim, koji svi zajedno nikada nisu osvojili pehar na VImbldonu.

Sigurno da je ovim gestom naneta nova nepravda Đokoviću, dok su čelnici Vimbldona sebi dozvolili još jednu bruku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading