KAKO VAS NIJE SRAMOTA? Novi UDARAC na Đokovića - veliki SKANDAL u režiji Novakovih HEJTERA! (FOTO)

Autor:

Sport

13.06.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da se pomire sa uspehom srpskog tenisera.

KAKO VAS NIJE SRAMOTA? Novi UDARAC na Đokovića - veliki SKANDAL u režiji Novakovih HEJTERA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je u Parizu stigao do svoje 23. grend slem titule, nakon što je u finalu savladao Kaspera Ruda sa 3:0.

Na taj način je Novak stigao do svog trećeg trofeja na Rolan Garosu, a ovim uspehom se i osamio na vrhu večne liste igrača sa najvećim brojem grend slemova, pošto je iza sebe ostavio Rafaela Nadala, koji ima 22 najveće titule.

Ipak, očigledno da uspesi srpskog igrača smetaju Zapadu, koji nikako ne mogu da se pomire sa tim da je vreme Rafaela Nadala i Rodžera Federera prošlo i da ne postoji više nikakva dilema oko toga ko je teniski GOAT.

Imali smo sraman tekst "Gardijana", koji je pokušao da diskredituje Đokovićeve uspehe, a sada je skandalozan potez povukao i Eurosport, koji je na svom nalogu objavio sliku, na kojoj su objavili podatak u kom je Federer i dalje bolji od Novaka, a to je broj polufinala na grend slemovima.

Foto: Facebook/Printscreen/Eurosport

Rodžer Federer i Novak Đoković

Naime, Švajcarac iza sebe ima 46 polufinala na četiri najveća turnira, dok je Novak u Parizu stigao do svog 45. ulaska među četiri najbolja.

Jasno je da se ovim "rekordom" niko ozbiljan ne bavi, već je ovo još samo jedan u nizu jadnih pokušaja da se skrene pažnja sa Novakovg uspeha, koji verovatno niko u skorijoj budućnosti neće dostići.

Priliku da uništi Eurosportov "bitan" uspeh Đoković će imati već kroz tri nedelje, pošto 3. jula počinje Vimbldon, gde će Nole pokušati da stigne do 24. grend slem titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading