NADAL KONAČNO PRIZNAO: Divim se Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

13.06.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe reči na račun srpskog tenisera.

NADAL KONAČNO PRIZNAO: Divim se Novaku Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Toni i Rafael Nadal

Novak Đoković ušao je u istoriju pošto je na Rolan Garosu stigao do 23. grend slem trofeja u karijeri.

Nole je u finalnom meču Rolan Garosa zablistao protiv Kaspera Ruda, slavio sa 3:0 (7:6, 6:3, 7:5), te je postao centralna tema svetskih medija.

Njegov veliki uspeh u kolumni za "El Paso" komentarisao je i Toni Nadal, stric i nekadašnji trener legendarnog Španca Rafe.

Kada je počeo Rolan Garos, napisao sam u članku da je Kasper Rud jedan od kandidata za finale i da će se boriti za titulu. Računajući i ovo nedeljno finale, to mu je treće slem finale u poslednjih godinu dana. Nešto što je uspelo samo nekoliko tenisera. Kada bude uspeo da ga osvoji, sa velikim zadovoljstvom ću slaviti to što je jedan teniser koji kombinuje lep tenis i fer-plej dosegao vr u našem sportu - poručio je Toni Nadal, pa nastavio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Rud je počeo da gubi konce i greši u igri, bežao je od odlične inicijalne ideje koju je imao. Rud je taj koji je meč počeo bolje. Uzeo je brejk Novaku velikim intenzitetom igre. Ali posustao je i napravio skupe greške u ključnim momentima. Kasper je platio ceh svojih grešaka. Jedina opcija bila mu je da održava fizički i mentalni intenzitet sve vreme meča. Ipak, nije bio u stanju to da uradi.

Zatim je čestitao Novaku na tituli.

Što se tiče Đokovića, još jednom uz veliko divljenje, ostaje mi da mu samo čestitam i poželim da uživa u ovom neverovatnom dostignuću sa porodicom i članovima tima - zaključio je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading