VIŠE OD IGRE: Ministar sporta Zoran Gajić ponosan na Đokovića i Jokića

Autor:

Sport

13.06.2023

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković i Nikola Jokić imaju veliku ulogu u promovisanju Srbije u svetu, kao što su sportisti bili naši najbolji ambasadori poslednjih 30 godina, poručio je ministar sporta Zoran Gajić.

VIŠE OD IGRE: Ministar sporta Zoran Gajić ponosan na Đokovića i Jokića

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Ponosna na Novaka Đokovića i Nikolu Jokića je cela Srbija. Na prvog jer je osvajanjem rekordnog 23. grend slema nezvanično postao najbolji teniser u istoriji, a na drugog jer je osvojio šampionski prsten NBA lige. Međutim, poseban osmeh teniser i košarkaš stavljaju Zoranu Gajiću, ministru sporta Srbije i nekadašnjem trofejnom odbojkaškom radniku.

Foto: Vladimir Lukić

Ministar sporta Zoran Gajić

- Ono što Đoković i Jokić rade za Srbiju je više od igre. Sport je odavno prestao da bude samo puka zabava, to je i politika, propaganda, ekonomija... Njih dvojica imaju veliku ulogu u promovisanju Srbije u svetu, kao što su sportisti bili naši najbolji ambasadori poslednjih 30 godina. Oni su na vrhu piramide uspešnosti, a svedoci smo da se poslednjih godina maksimalno ulaže u sport i da nam se vraća kroz uspehe naših sportista - rekao je Gajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading