MARIJA BULAT ZAVRŠILA U BOLNICI! Marko se odmah oglasio i šokirao: Ne znam zašto je to uradila! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Bulat podelila fotografiju iz bolnice, Marko Bulat ne zna o čemu se radi.

MARIJA BULAT ZAVRŠILA U BOLNICI! Marko se odmah oglasio i šokirao: Ne znam zašto je to uradila! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Marko Bulat

Supruga Marka Bulata, Marija Bulat podelila je na svom Instagram profilu fotografiju iz bolnice i bolničkog kreveta, a vidi se kako je prikačena na infuziju.

Republika

Foto: instagram.com/marija_bulat

Marija Bulat podelila fotografiju iz bolnice

Mariji je inače dijagnostikovana teška bolest, zbog koje vreme uglavnom provodi po bolnicama, dok prognoze doktora nisu nimalo ohrabrujuće, o čemu je i Marko za Republiku pričao.

- Lekari joj uopšte ne daju dobre prognoze. Ništa još nije gotovo. Za reumatologiju imamo uput, ona nije ležeći pacijent, ali mora stalno da ide na preglede i intervencije. Tašta mi je velika pomoć, non-stop je kod nas i pomaže oko dece - rekao je on tada za naš portal, a Marija je dodala:

Foto: Instagram.com, RED TV printscreen

Marko Bulat i Marija Bulat

- Terapije ću morati da primam dok ne umrem, imam dosta dijagnoza. Imam problem s limfama i tešku anemiju, odlažem hospitalizaciju koliko god je to moguće. Bitno je da se povede računa o hrani, spavanju, što manje stresa, telefona, a što više šetnje.

Zbog fotografije iz bolnice, mi smo kontaktirali Marka, koji nas je odgovorom iznenadio.

- Marija je kod kuće, ne znam što je to izbacila. Bili smo kod kuće, ne znam o čemu se radi, to je stara slika, staro je to - rekao je zbunjeno pevač.

Zašto je Marija podelila fotografiju iz bolnice, a da li je želela da podseti na pakao koji godinama prolazi, i o čemu se tačno radi ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading