IZDAJICO SVEGA HRVATSKOG! Ivaniševića RAZAPELI zbog Novaka: Služi kao OTIRAČ ZA NOGE Đokoviću! (FOTO)

Autor:

Sport

12.06.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su na sraman način napale trenera najboljeg tenisera planete.

IZDAJICO SVEGA HRVATSKOG! Ivaniševića RAZAPELI zbog Novaka: Služi kao OTIRAČ ZA NOGE Đokoviću! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Goran Ivanišević i Novak Đoković slave 23. grend slem titulu

Novak Đoković ušao je u istoriju.

Srbin je u finalu Rolan Garosa u tri seta (7:6, 6:3, 7:5) savladao Kaspera Ruda i stigao do titule, a na taj način osvojio je 23. grend slem trofej u karijeri i prestigao Rafaela Nadala čak i u toj kategoriji.

Takođe, vratio se Novak na čelo ATP liste i započeo je 388. nedelju na vrhu, pa su mu čestitke dolazile sa svih adresa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Čak su i Hrvati priznali da je Đoković teniski GOAT, ali naše komšije nisu blagonaklono gledale na njegovog trenera Gorana Ivaniševića. Hrvat ima velike zasluge u trofeju koji je Đoković osvojio u Parizu, a kasnije je i sam Ivanišević otvorio dušu na konferenciji za medije.

Došavši na ovaj turnir, videlo se njegovo samopouzdanje. Nisam brinuo. Rekao sam u Monte Karlu, samo se Rolan Garos broji. Grend slem je drugačiji sport, samo je promenio softver. Bio je gladan, igrao je sve bolje i bolje, protiv Alkarasa je igrao sjajno, a danas je završio posao. Danas je isplata. Isplata plate - rekao je on, pa dodao:

- Vezao nas je sa lisicama! Šalim se, ali nije lako sa njim, pogotovo ako nije po njegovom. Mi smo mu tu da ga držimo na pravom putu, nekada je lako, nekada je veoma komplikovano. Nije lak bio put, Banjaluka i Monte Karlo, čak ni u Rimu nije bilo presjajno. Mučio nas je, vadio nam je nokte, ali je sasvim ok.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Goran Ivanišević i Novak Đoković

 

Nastavio je Hrvat emotivno izlaganje o uspehu Đokovića, ali to nije došlo na odobravanje njegovog naroda. Portal "24 sata.hr" objavio je tekst sa naslovom "Ivanišević: Ne smem reći šta nam je Novak sve radio. Vadio nam nokte, udarao nas i mučio", a ispod istog viđeni su neki sramni komentari.

Razapeli su Ivaniševića Hrvati, pa su tako, između ostalog, napisali sledeće:

"Ovakvo ponižavanje trenera nisam video u životu", "Goran, đubre, prodao si se kao k**va", "Mogli su povorku ponosa zajedno, đubrad", "Goran ne shvata da trenutno služi kao otirač za noge Đokoviću i kao izduvni ventil za frustracije koje se nakupljaju kod Đokovića... Goran to trpi, baja iz Kaštila ne bi trpeo ni sekunde...", samo su neki od sramnih komentara.

 

Zaista, sve ovo su reči koje ne priliče komšijama i na kraju će njima ići na dušu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Montenegro

12.06.2023 11:19

Opušteno, Hrvati, Ivanišević je ionako sa Cetinja. Novakov zemljak ne vaš.

Dada

12.06.2023 20:09

Susedi, zar ne možete da se uzdrže od vulgarnosti. Potisnite više tu mržnju, jer će vas boleti.