KO JE TENISKI GOAT? Hrvati sve ŠOKIRALI - evo ŠTA MISLE o Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

12.06.2023

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su rekle svoje.

KO JE TENISKI GOAT? Hrvati sve ŠOKIRALI - evo ŠTA MISLE o Novaku Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković ušao je u istoriju.

Srbin je u finalu Rolan Garosa u tri seta (7:6, 6:3, 7:5) savladao Kaspera Ruda i stigao do titule, a na taj način osvojio je 23. grend slem trofej u karijeri i prestigao Rafaela Nadala čak i u toj kategoriji.

Takođe, vratio se Novak na čelo ATP liste i započeo je 388. nedelju na vrhu, pa su mu čestitke dolazile sa svih adresa. Stizale od Rafaela Nadala, Bena Rotenberga, Toma Brejdija, Zlatana Ibrahimovića, Karlosa Alkaraza, Kilijana Mbapea, Tajosona, Nikole Jokića, Bogdana Bogdanovića, Huana Martina del Potra...

Za skoro sve na planeti Novak je teniski GOAT, a svoje mišljenje izneli su i Hrvati. Na portalu "24 sata.hr" pojavio se tekst sa naslovom "ANKETA Večno pitanje: Ko je najveći teniser svih vremena?"

Čitaoci ovog portala mogli su da glasaju za neku od ponuđenih opcija, a rezultati ankete sve su šokirali! Naime, čak ni u Hrvatskoj dileme nema - Novak Đoković je najbolji teniser ikada i sa 60 odsto glasova daleko je ispred Rodžera Federera, Rafaela Nadala i ostalih.

Republika

Foto: printscreen/24sata.hr

Hrvati odlučili - Novak je najbolji teniser u istoriji

 

Ovako ubedljivu pobedu kod komšija čak ni sam Novak nije mogao da očekuje, ali je jasno da je Srbin stvarno najbolji te da su svi morali da mu odaju priznanje.

Ostalo je da to još uradi i Rodžer Federer koji se i dalje nije oglašavao...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading