HRVATI UDARILI PO ĐOKOVIĆU! Nikada neće biti šampion, ODVRATAN je! To je kad iz OPANAKA uskočiš u CIPELE... (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

03.06.2023

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak se našao na meti gnevnih komšija.

HRVATI UDARILI PO ĐOKOVIĆU! Nikada neće biti šampion, ODVRATAN je! To je kad iz OPANAKA uskočiš u CIPELE... (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nastavio je da korača ka istorijskoj tituli na Rolan Garosu.

Posle Aleksandra Kovačevića i Martona Fučoviča, Nole je posle velike borbe srušio i Alehandra Davidoviča Fokinu (7:6, 7:6, 6:2), te je zakazao okršaj sa Huanom Pablom Variljasom iz Perua.

Duel osmine finala Rolan Garosa na programu je u nedelju i biće prvi okršaj Đokovića i 27-godišnjeg Peruanca koji je trenutno 94. teniser planete, a na putu ka susretu sa Novakom srušio je Šenga, Bautistu Aguta i Hurkača - sve posle pet setova igre.

Mučio se Novak protiv Davidoviča Fokine, a imao je i par okršaja sa publikom koja mu nije bila naklonjena.

 

 

Zviždali su Đokoviću u Parizu, on im je šmekerski odgovorio, a sve ovo postala je centralna tema medija u Hrvatskoj, pa su tako na portalu "Index" osvanula dva teksta pod nazivom "Đoković spasio set pa psovao okrenut prema publici" i "Pogledajte Đokovićevu reakciju na zvižduke nakon što je zatražio masažu".

Komentari Hrvata na ove tekstove bili su katastrofalni, te se Nole našao na žestokom udaru.

 

"I onda se čudi, zašto ga ne vole", "Možda je najbolji ikad, ali najveći nikako...", "Kakvi roditelji on je još i normalan, vređa inteligenciju svojim ponašanjem", "Kad je bio mali s njim se nito nije hteo igrati, pa je mama za njega vezala komad slanine da se pas s njim igra. Odvratan, nikad neće biti šampion", "To je kad iz opanaka uskočiš u cipele i visoko poletiš, ali šta će biti kada opet sjašeš sa konja na kozu?", samo su neki od gnusnih komentara.

I pored svega ovoga, Đoković nastavlja da ide ka istoriji, a u Parizu bi mogao da stigne do 23. grend slem trofeja u karijeri, prestigne Rafaela Nadala po tom parametru i priđe bliže GOAT priznanju.

A ljubomorni i zavidni ljudi mogu samo da daju negativne komentare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading