DESILO SE ČUDO! Novak TRLJA OČI U NEVERICI: Đoković dobio PRIZNANJE kom nije mogao NI DA SE NADA!

Autor:

Sport

12.06.2023

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći kritičar srpskog tenisera se konačno oglasio.

DESILO SE ČUDO! Novak TRLJA OČI U NEVERICI: Đoković dobio PRIZNANJE kom nije mogao NI DA SE NADA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković ušao je u istoriju.

Srbin je u finalu Rolan Garosa u tri seta (7:6, 6:3, 7:5) savladao Kaspera Ruda i stigao do titule, a na taj način osvojio je 23. grend slem trofej u karijeri i prestigao Rafaela Nadala čak i u toj kategoriji.

Takođe, vratio se Novak na čelo ATP liste i započeo je 388. nedelju na vrhu, pa su mu čestitke i priznanja stizale sa svih strana. Čak i odakle nije mogao ni da se nada!

Najveći kritičar Novaka Đokovića i čovek koji je često ponižavao i nipodaštavao srpskog tenisera - Ben Rotenberg, morao je da oda priznanje najboljem igraču u istoriji.

Više nego što se računaju titule na slem turnirima, gde ne mislim da postoji ogromna razlika između 23, 22 i 20, ovde Đoković beži sa bilo kojim i svim statističkim GOAT debatama za mene. Novak je jedini momak koji je osvojio sve ove turnire makar jednom, a blizu je da to uradi tri puta - napisao je Rotenberg na svom Tviter profilu.

 

 

I pored toga što je tokom karijere najviše kritikovao Đokovića, Rotenberg je sada morao da mu "skine kapu" i, bolelo ga ili ne, kaže da je stvarno najveći ikada!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading