ZAR I NA ROLAN GAROSU? Zapad režirao HOROR Đokoviću, Australijanac rešio da PODIGNE GLAS i kaže PRAVU ISTINU!

Autor:

Sport

10.06.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole svojim podvizima "pokvario projekciju".

ZAR I NA ROLAN GAROSU? Zapad režirao HOROR Đokoviću, Australijanac rešio da PODIGNE GLAS i kaže PRAVU ISTINU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Australijski teniser Džon Milman napisao je kolumnu u kojoj je pozvao čitav svet da u većoj meri ceni podvige srpskog asa Novaka Đokovića.

NOVAK NEĆE NA TEREN: Đoković povukao RADIKALAN POTEZ uoči finala Rolan Garosa!

Nole na Zapadu važi za "negativca", a po rečima Australijanca, reč je o "superheroju", što konstantno potvrđuje na teniskom terenu.

- Kao svaki dobar film sa superherojem i sportu su potrebni heroji i negativci. I tenis nije izuzetak. U poslednjih 15 godina, Rodžer i Rafa naši ratnici, oduševljavali su publiku. Ali da bi ova priča funkcionisala, bio nam je potreban antiheroj jednakog sjaja. I pojavio se Novak Đoković. Verovatno najveći igrač koji se ikad pojavio, neverovatno je da se o njegovom karakteru više priče nego o sposobnostima na terenu. On je onaj koji redefiniše barijeru godina u našem sportu, a opet, naslovi se fokusiraju na njegove poglede o vakcinaciji - naveo je Milman, a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nole je superheroj - Milman o Đokoviću

Novak će uvek dovoditi do podela. On svakako kima jaka uverenja i nepromenjive principe sa kojim se mnogi ne slažu. Za neke uvek će biti neko za kog se nadaju da neće uspeti. Verujem da će vremenom mnogi ljudi shvatiti što njegove kolege znaju već sada da je Novak heroj obučen u odelo negativca. I to je tačno ono što je našem sportu bilo potrebno - zaključio je Milman.

Podsetimo da će Srbin u nedelju od 15 časova na "Šatrijeu" protiv Norvežanina Kaspera Ruda pokušati da osvoji svoju 23. grend slem titulu, treću na Rolan Garosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading