ALKARAS SVE PRIZNAO! Objava Španca uoči polufinala Rolan Garosa ŠOKIRALA Novaka Đokovića i njegove navijače! (FOTO)

Autor:

Sport

09.06.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlitos je rešio da se oglasi.

ALKARAS SVE PRIZNAO! Objava Španca uoči polufinala Rolan Garosa ŠOKIRALA Novaka Đokovića i njegove navijače! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaras

Novak Đoković i Karlos Alkaras odigraće meč sezone i u petak od 14.45 krenuće u bitku za finale Rolan Garosa.

Veće šanse javnost daje mladom Špancu, a imajući u vidu da drugi polufinalni par čine Aleksander Zverev i Kasper Rud jasno je da će Nole i Karlitos odigrati finale pre finala.

Ima i Đoković svoje šanse, iskustvo i motiv da uđe u istoriju su na njegovoj strani, ali će morati dobro da se oznoji kako bi prošao u završnicu.

Sve oči javnosti su uprte u ovaj duel, a bilo je veoma zanimljivo i na treningu Karlosa Alkarasa na dan meča gde je jednoj starijoj gospođi pozlilo, pa je intervenisala i hitna pomoć.

Takođe, zanimljivo je i na društvenim mrežama, a jedna objava mladog Španca na jutro velikog duela šokirala je Novaka Đokovića i njegove navijače. Naime, Alkaras je na Tviteru postavio četiri emotikona - mozak, srce i dva jajeta (aludirajući vrlo verovatno na nešto malo vulgarnije nego što izgleda na objavi).

 

 

Na ovaj način Alkaras je pokazao šta mu treba kako bi savladao Đokovića, ali je i priznao da mu je srpski teniser idol. Sećate se ovogodišnjeg Australijan opena koji je Nole osvojio? Odmah posle osvajanja Novak se poklonio publici, a onda je gestikulirao pokazujući šta je sve potrebno kako bi se bilo na vrhu. Đokovićeva proslava bila je sastavljena od tri elementa: pokazao je na glavu, pa na srce, a zatim i "dole".

 

 

Sada je Alkaras uradio isto, samo na društvenim mrežama i videćemo da li je dovoljno dobro naučio od Novaka Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading