ŠOK, RASTA OŠIŠAN DO GLAVE! Reper posle više od DECENIJE bez dredova! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.06.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta šokirao je sve svojom odlukom.

ŠOK, RASTA OŠIŠAN DO GLAVE! Reper posle više od DECENIJE bez dredova! (VIDEO)

Foto: Balkaton

Burni događaji u životu Stefana Đurića Raste u proteklih nekoliko godina nisu ni najmanje uticali na njegovu karijeru repera i producenta koja iz godine u godinu cveta i napreduje. Pune hale i milionski pregledi su dokaz da njegovu publiku interesuje isključivo muzika, ali ipak je odlučio da napravi veliku vizuelnu promenu koja će šokirati sve, čak i one koje ga prate od samog početka.

Republika

Foto: Balkaton

Stefan Đurić Rasta se ošišao

U najavi za tri nove pesme, tačnije EP, koji je uradio sa kolegom i dugogodišnjim saradnikom Linkom, a koji je nazvao “180 stepeni”, Rasta je ošišao svoje prepoznatljive dredove. Reper je tako pokazao da je spreman za novu eru, i privatnu i profesionalnu, kojom će se predstaviti balkanskoj javnosti. Iako će biti teško navići se na Rastu bez dredova, on kaže da je opraštanje od kose vrlo simbolično i predstavlja njegov lični preokret.

Republika

Foto: Balkaton

Stefan Đurić Rasta bez dredova

- Ovaj projekat predstavlja prekretnicu u mom muzičkom putovanju, donoseći svežu energiju i dublje poruke. EP "180 stepeni" sadrži tri pesme: "Prokleti 3", "Taktika" i "Strah i trepet". Ovaj mini-album je moja evolucija kao umetnika. U spotu za intro pesme, primetićete moj novi izgled nakon oproštaja od dredova. To je simbol mog ličnog preokreta i spremnosti da rastem kao umetnik, ali i kao čovek. Videćete novog Rastu - obrt za 180 stepeni - izjavio je Rasta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading