KEMIŠ U LJUBAVNOJ AFERI SA PEVAČICOM? Trese se estrada, Zorica Brunclik godinama laže da je srećna u braku, zna da je harmonikaš vara?

Autor:

Zabava

09.06.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mikica Bojanić i pevačica raskrinkali aferu na estradi.

KEMIŠ U LJUBAVNOJ AFERI SA PEVAČICOM? Trese se estrada, Zorica Brunclik godinama laže da je srećna u braku, zna da je harmonikaš vara?

Foto: ATA Images

Zorica i Kemiš

Sukob Mikice Bojanića i Zorice Marković ne jenjava, a mlađi Bojanić je obećao da će je u spoljnom svetu raskrinkati i javnosti razotkriti sve njene manipulacije.

- Zorica u lajvu priča kako je dobar čovek, pa kako ona svima čini i pomaže, a onda meni šapuće po ćoškovima gde ima najmanje kamera najgnusnije laži i klevete - rekao je Mikica u intervjuu Marku Đedoviću, a onda istakao kako se Zorica najviše ogrešila o Zoricu Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Foto: ST/Dragan Kadić, A. Nalbantjan

Zorica Marković, Mikica Bojanić

Naime, on kaže da nije smela ponovo da pokrene priču navodne afere koju je nekada imala sa Kemišom, naročito jer je decenijama on u braku sa njenom koleginicom Zoricom Brunclik. Markovićeva je tada objasnila da su za njihovu romansu svi znali i da je to javna na estradi, ali da je Zorica Brunclik prešla preko svega, kao i da ona to nikada ne bi uradila.

Foto: ST/Dragan Kadić

Zorica Brunclik oprostila Kemišu prevaru

Takođe, navodnu preljubu harmonikaša je obelodanila i pevačica Maja Nikolić, koja nije u dobrim odnosima sa Brunclikovom.

- Gospođa ministarka sada zbog mene ne može da bude glavna i to je nervira. A za sve što se tiče pevačice sa kojom ju je Kemiš prevario možete da pitate Zoricu, to je njen život, njena bruka i sramota. To je veoma istinita i dugotrajna epizoda iz njenog života i mislim da je svima jasno o kojoj se pevačici radi. Rekla sam joj: Baciću ljubičaste bube na tebe, nemoj bez razloga da me napadaš, nemoj bez razloga da me napadaš gospođo ministarka - rekla je svojevremeno Maja, prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading