ZORICA I KEMIŠ OTKRILI SVOJE TAJNE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA! Pevačica priznala da on najviše para daje kad ona peva, pa je on raskrinkao: Plaćam ti u naturi! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik i Kemiš nasmejali sve na veselju koje su spremili povodom krštenja unuke Milice.

Ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Zlata i njen suprug Miloš Vujanović danas su krstili ćerku Milicu, a veselje su priredili u jednom poznatom prestoničkom restoranu. 

Njih četvoro su nasmejani i raspoloženi, pa su tako i zajedno govorili o slavlju koje su spremili, kao i o mezimici Milici.

- Baba i deda su toliko bili uzbuđeni da oka nisu sklopili noćas! Baš smo gledali, oči ovolike - počela je Zorica i otkrila da je preplakala krštenje:

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zorica Brunclik i Kemiš krstili unuku

- Ja sam najviše plakala! Ja sam dežurna, kada je plakanje u pitanju. Bila sam uzbuđena, toliko je bila dobra. Ona je držala kuma za ruku, tako je gledala, naučila je da se krsti...

Kako je dalje rekla, uskoro će biti još jedno slavlje u porodici jer je njena druga ćerka Miljana Đolović u drugom stanju.

- Sad očekujemo još jednu prinovu, Bože zdravlja, za dva-tri meseca. Repertoar smo utvrdili, sve smo izvežbali.

Miloš je otkrio da Zlata voli da joj on peva, a onda su se Zorica i Kemiš našalili.

- Zete kaži zavisi koliko plati. Miroljub meni najviše da para kada ja pevam, te pare naravno idu muzici - rekla je Zorica, a Kemiš joj je šapunuo:

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zorica i Kemiš sa ćerkom Zlatom i zetom Milošem

- Ja ti u naturi plaćam.

Pevačica je ispričala i anegdotu i razgovor između Kemiša i zeta Miloša.

- Pitao je: "Zašto tašta ne pije", kaže Kemiš: "Nezgodna je, katastrofa. Kad popije, svima kaže sve po redu". A kaže on: ''Još ima nešto da nam kaže?" (smeh) Tašta ne pije i to je bolje je po sve! - našalila se pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading