OTKRIVENA ISTINA O ZABRANI IZVOĐENJA BALAŠEVIĆEVIH PESAMA! Đoletova poslednja želja koja je razočarala naciju: Ne podnosim ovo da vidim!

Autor:

Zabava

22.05.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beba Balašević otkrila je zašto porodica ne dozvoljava tribute bendovima da izvode pesme Đorđa Balaševića.

OTKRIVENA ISTINA O ZABRANI IZVOĐENJA BALAŠEVIĆEVIH PESAMA! Đoletova poslednja želja koja je razočarala naciju: Ne podnosim ovo da vidim!

Foto: Tanjug/J.PAP, Facebook

Čuveni kantautor Đorđe Balašević preminuo je pre dve godine, a zbog njegove smrti javnost je bila skrhana. Nacija se od njega oprostila na impozantan način, a onda je usledio šok kada je porodica Balašević zabranila tribute bendovima da izvode Đoletove hitove.

Foto: Tanjug/D. Stanković

Đorđe Balašević

Njegova ćerka Beba Balašević je sada prvi put progovorila o ovoj odluci porodice, a kako je rekla to je bila želja upravo njenog oca.

- On je to zvao karaoke memorijal. To je bio njegov izraz i rekao je:"Ne podnosim ovo da vidim!" Bilo je situacija kad su neki ljudi s estrade odlazili pa su se pravili ti tradicionalni, jednom izvođeni godišnji koncerti u njegovu čast, a on je govorio:"Je l' to opet neki karaoke memorijal?" Užasavao se toga, i rekao je sledeću rečenicu: "Samo ovo nikada nemojte dozvoliti" - priča ona i dodaje da bi ta odluka trebalo biti ispoštovana:

Foto: printscreen/facebook.com

Beba Balašević

- Mi ništa ne zabranjujemo, samo to ne podržavamo, iz prostog razloga jer ni on to nije podržavao. Oni koji misle da će se njegova poezija i njegova izuzetnost zaboraviti, zato što njegove pesme neće izvoditi neki tribute bendovi po kafićima, imaju jako loše mišljenje o njegovom pesništvu, ja nemam. Ja sigurno znam, da više niko nikad uživo ne izvede ni jednu njegovu pesmu, da će njegovo pesništvo nadživeti sve nas - rekla je Beba, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading