UMRO JE SA BOLOM KOJI GA JE RAZARAO CEO ŽIVOT! Ovo je ISTINA o SESTRI Đorđa Balaševića koja je preminula, a on nikad nije pričao o njoj!

Autor:

Zabava

21.05.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Balašević izgubio je rano sestru o kojoj skoro nikad nije govorio.

UMRO JE SA BOLOM KOJI GA JE RAZARAO CEO ŽIVOT! Ovo je ISTINA o SESTRI Đorđa Balaševića koja je preminula, a on nikad nije pričao o njoj!

Foto: Tanjug/J. PAP

Đorđe Balašević

Kantautor Đorđe Balašević bio je jedan od najomiljenijih u Srbiji i regionu, a generacijama koje dolaze je ostavio niz pesama uz koje će odrastati, proživljavati prve velike ljubavi, plakati i smejati se.

Foto: e-stock/D. MILOVANOV

Đorđe Balašević rano je izgubio sestru

Balašević je najviše voleo da je u krugu svoje porodice u porodičnoj kući u Ulici Jovana Cvijića gde je rođen i odrastao uz oca Jovana i majku Veroniku, a imao je i sestru Jasnu koju nije tako često pominjao, jer se nikada nije pomirio sa činjenicom da ju je izgubio. O njoj se zna samo da je bila udata i da je iza sebe ostavila ćerku.

– Imao sam pet godina stariju sestru Jasnu koja, nažalost, više nije živa, ali uz nju sam rano naučio da čitam i postao pravo čudo od deteta. To mi se kasnije obilo o glavu jer je za mene do osmog razreda sve bilo podređeno igri – rekao je on u jednom od svojih intervjua 2010. godine, prenosi Hello.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading