ĐANI NA BAKŠIŠ PUKAO 200.000 EVRA! Folker napravio ludilo na svadbi sina, ljubičastim novčanicama kitio kolege! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.05.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trajković se u jednom trenutku popeo na sto i sapleo dok je igrao, a njegova supruga je bila najveselija od svih!

ĐANI NA BAKŠIŠ PUKAO 200.000 EVRA! Folker napravio ludilo na svadbi sina, ljubičastim novčanicama kitio kolege! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Folker Radiša Trajković Đani pukao je 200.000 evra na čašćavanje kolega koje su se latile mikrofona na svadbenom veselju mlađeg sina Marka Trajkovića i njegove supruge Minje.

Kako Republika saznaje, on je do jutra, dok džepovi nisu presušili, delio novčanice, a ništa manje nije nije štedela ni supruga Slađana, koja je Jani Todorović evre gurala u grudi, a zatim je ljubila u nedra, dok su gosti sve snimali telefonima.

Foto: printscreen/instagram

Đani je je na hiljade evra spiskao na kolege koji su pevali na slavlju

- Đani je oduševio goste koliko se veselio! To se od njega očekivalo, svi znaju da se maltene popeo i na plafon kad je prvog sina ženio. On ima svoje metode kako se leči od mamurluka. Kad prepije, ode na infuziju da bi se povratio, a jednu primi i pre slavlja da bi mogao da nazdravlja do jutra - priča izvor sa svadbe i navodi još detalja sa slavlja:

- Kolegama pevačima je delio bakšiš celu noć. Pukao je preko 200.000 evra kad se sve skupi, a najviše su se ovajdili Jana, Adil, Kaća Grujić i Zorica Brunclik. Adil je prvi zapevao mladencima u sali, tokom prvog plesa - priča nam izvor.

Kako smo saznali, Đani je od svakog kolege tražio da mu pevaju pesme koje voli, a onda je mladencima i sam zapevao.

Foto: printscreen/instagram

Đani je je na hiljade evra spiskao na kolege koji su pevali na slavlju

- Đani se u jednom trenutku peo na sto, a kolege pevači su ga okružile da mu pevaju. Naručivao je pesme koje voli, a čašu nije ispuštao! U jednom trenutku se sapleo, pa je Slađa pritrčala da ga podigne s prijateljima! Sve su okrenuli na šalu, šta da se zameri čoveku koji ženi sina - kroz smeh priča izvor. 

Stupili smo u kontakt sa Slađom da bismo je pitali kako se provela na svadbi, a ona je rekla da svi još spavaju i da je bilo odlično.

- Ja sam zakucala sa spavanjem, a nekoliko puta me je budio telefon. Šta da vam kažem, proveli smo se vrhunski, što se i očekivalo. Ja sam ceo dan jedva čekala da stignemo u salu, od ujutru sam nazdravljala i pojačavala muziku. Kad smo videli sve drage ljude, samo nam se još više podiglo raspoloženje. Sad sam oženila i Marka, mnogo sam se radovala ovoj svadbi - kaže Slađa i dodaje:

Foto: instagram.com/djanimusic

Đani je je na hiljade evra spiskao na kolege koji su pevali na slavlju

- Što se bakšiša tiče, pojma nemam koliko se potrošilo para! Mogu da vam kažem po podne, kad malo dođem sebi, sad moram da se odmaram, razumite me.

Đanijeva ćerka na svadbi u pidžami?

Đanijeva ćerka Sofija obukla je za svadbu kombinaciju koja je svima zapala za oko. Ona je obukla odelo koje je mnogima zaličilo na pidžamu. Ovaj odabir je mnoge iznenadio s obzirom na to da su gošće uglavnom nosile svečane duge haljine, poput Slađine, koja je sve zasenila toaletom, a koju je kasnije u sali i presvukla. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Đanijeva ćerka Sofija je nosila haljinu sličnu pidžami

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading