DRAMA NA TRENINGU ALKARASA! Hitna pomoć MORALA DA REAGUJE!

Autor:

Sport

09.06.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac se zagrevao za susret sa Novakom kada je jednoj baki pozlilo.

DRAMA NA TRENINGU ALKARASA! Hitna pomoć MORALA DA REAGUJE!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaras

Još malo je ostalo do početka istorijskog polufinalnog meča Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa.

Srbin i Španac će na teren u petak od 14.45 i biće ovo pravi sudar titana koji mnogi sa razlogom najavljuju kao finale pre finala.

Alkaras je uoči ovog meča trenirao na jednom od terena Rolan Garosa i tokom zagrevanja desila se prava drama.

 

 

Naime, jednoj baki na tribinama je pozlilo te je reagovala lekarska služba, a i sam Alkaras je pritrčao da pomogne. Kasnije je gospođa prebačena u bolnicu i njeno stanje trenutno nije poznato.

Velika je vrućina u Parizu, te su ovakve stvari više nego moguće, a sada u prvi plan dolazi odluka organizatora da baš Đoković i Alkaras igraju od 14.45 kada će biti više od 30 stepeni.

Nema dileme da će ovakvi uslovi više odgovarati mlađem Špancu, a i sam Karlos Alkaras na Rolan Garosu prošle godine rekao je da više voli dnevne termine.

- Bilo bi nefer prema meni da protiv Zvereva opet igram tokom večeri. Moram to jasno da istaknem. Već sam dva puta igrao noćni termin, svaki put to znači da imam manje vremena za oporavak, sve se u takmičarskom danu za mene završava kasno i sve utiče na naredni dan treninga. Kad igrate noćni termin, u najboljem slučaju završite u ponoć, pa morate ka hotelu, večerati, raditi sa fizioterapeutom, pokušati da se odmorite… To je ogroman pritisak - govorio je tada Karlos Alkaras.

Kako će se teniseri sada izboriti sa vremenskim uslovima, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading