UPLAŠIO SE OD NOVAKA: Alkaras povukao RADIKALAN POTEZ pred polufinale Rolan Garosa!

Autor:

Sport

07.06.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac uveo drastičnu promenu uoči dvoboja sa najboljim u istoriji.

UPLAŠIO SE OD NOVAKA: Alkaras povukao RADIKALAN POTEZ pred polufinale Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaras

Španski teniser Karlos Alkaras uveo je veliku novinu pred polufinale Rolan Garosa. As sa Mursije će u petak na "Šatrijeu" odmeriti snage sa Novakom Đokovićem, a prvi put od početka turnira odlučio je da trenira na dan pauze.

Španski igrač očigledno shvata ozbiljnost izazova koji predstavlja Nole, a planove svog klijenta izneo je Huan Karlos Ferero.

Danas smo trenirali. Nekad mislimo da nam je potreban dan odmora, ali ne zbog povreda ili sličnih stvari. Radili smo to i ranije, ali ovde ne, jer smo želeli da Karlos ostane svež - poručio je Ferero.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ovo do sada nije radio - Alkaras se drugačije priprema za Đokovića

Podsećanja radi, u sredu je plasman u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske obezbedio Nemac Aleksandar Zverev, koji čeka boljeg iz okršaja Rune - Rud.

Novak i Karlos su do sada odigrali samo jedan međusobni meč, a u polufinalu Madrida prošle godine slavio je aktuelni prvi reket sveta, u tri seta. Đoković juri osvetu u Parizu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading