ISTORIJA SE PONAVLJA! Novak ostaje bez titule na Rolan Garosu? Vrhunsko NEPOŠTOVANJE prema Srbinu!

Autor:

Sport

07.06.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikada ne otpisujte Đokovića, poruka je Amerikanca.

ISTORIJA SE PONAVLJA! Novak ostaje bez titule na Rolan Garosu? Vrhunsko NEPOŠTOVANJE prema Srbinu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Američki novinar Džon Verthajm izrazio je razočaranje nedostatkom respekta prema Novaku Đokoviću, vlasniku 22 grend slem titule.

Nole će se za plasman u finale Rolan Garosa boriti sa Špancem Karlosom Alkarasom, a prvi reket sveta se smatra apsolutnim favoritom za trijumf.

- Ne kažem da će Đoković pobediti, ali manjak poštovanja za momka koji ima 22 Grend slem titule, više četvrtfinala na Rolan Garosu od Nadala, gvozdenu mentalnu snagu unazad 15 godina kakvu nikada nećete videti u sportu... to mi je neverovatno - napisao je Verthajm na Tviteru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alkaras "ruši" Novaka u Parizu?

Srbin i Španac će odmeriti snage u petak, a javno mnjenje je na strani asa iz Mursije, koji je dosadašnji tok turnira odigrao na furiozan način. Đoković je takođe rutinski stigao do polufinala, a da li će ga Alkaras sprečiti da se okiti trećom titulom u Bulonjskoj šumi, videćemo kroz nekih 48 sati...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Tijana

07.06.2023 21:47

Mislim da ne moze protiv Alkaraza!