RUTINSKE POBEDE U VEČERNJIM TERMINIMA: Poznati svi četvrtfinalisti Rolan Garosa!

Autor:

Sport

05.06.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemac i Argentinac su obezbedili međusobni duel u narednoj rundi.

RUTINSKE POBEDE U VEČERNJIM TERMINIMA: Poznati svi četvrtfinalisti Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Zverev

Nemački teniser Aleksandar Zverev je uspeo da obezbedi plasman u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je sa 3:0, po setovima 6:1, 6:4, 6:3 savladao Bugarina Grigora Dimitrova.

Iako se očekivao mnogo izjednačeniji duel, Dimitrov se "nije pojavio" na meču, što je Zverev iskoristio i sebi obezbedio novo četvrtfinale Rolan Garosa, gde će imati neočekivanog rivala.

U pitanju je Tomas Martin Ečeveri, argentinski igrač, koji je počistio Japanca Jošihita Nišioku, takođe sa 3:0, po setovima 7:6, 6:0, 6:1.

Ečeveri je svakako najprijatnije iznenađenje turnira, a u četvrtfinalnom duelu nije ostavio ni promil šanse svoj rivalu nakon završetka prvog seta. 

U njemu smo videli dramu, Ečeveri je nekako stigao do osvajanja tog dela igre sa 10:8 u taj-brejku, da bi u nastavku Nišioki prepustio svega jedan gem. Ipak, treba napomenuti da se Japanac u većem delu meča mučio sa povredom.

Na taj način su kompletirana sva četvrtfinala u Parizu. Sutra na teren izlatze Novak Đoković i Karen Hačanov, za njima Karlos Alkaras i Stefanos Cicipas, dok ćemo u sredu videti duele Kaspera Ruda i Holgera Runea, odnosno Zvereva i Ečeverija.

BOUNS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading