HRVATSKA U SUZAMA: Komšije saznale UŽASNU vest iz Pariza!

Autor:

Sport

03.06.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj svih nadanja za ovu državu.

HRVATSKA U SUZAMA: Komšije saznale UŽASNU vest iz Pariza!

Foto: Tanjug/AP

Rolan Garos

Hrvatski teniser Borna Ćorić eliminisan je sa Rolan Garosa, pošto ga je u trećem kolu ovog turnira izbacio Argentinac Tomas Martin Ečeveri, sa 3:0, po setovima 6:3, 7:6, 6:2.

Iako se Ćorić nalazio u odličnoj seriji pred grend slem u prestonici Francuske, Hrvat nije uspeo da ponovi partije iz sezone turnira na mastersima, pa ga je slabije rangirani Argentinac prosto počistio sa terena.

U prvom setu je Ečeveriju bio dovoljan jedan brejk, dok smo u drugom delu igre videli najveću borbu. Argentinac je ponovo prvi oduzeo servis rivalu, ali se Borna vratio i uspeo je da set uvede u odlučujući 13. gem. Ipak, tu se nije snašao, Ečeveri je sa 7:5 rešio taj deo igre u svoju korist, a zatim je rutinski stigao i do osvajanja trećeg seta, čime je sebi obezbedio mesto u najboljih 16 igrača u Parizu.

Tomas Martin Ečeveri će u osmini finala Rolan Garosa imati priliku da ukrsti rekete sa Juki Nišiokom, koji je ranije tokom dana savladao Tijaga Sejbota Vajlda sa 3:2 u setovima.

S obzirom da su u ranijim fazama turnira eliminsane i Petra Martić i Dona Vekić, glavne hrvatske uzdanice uz Ćorića, naše komšije više neće imati za koga da navijaju na grend slemu, već će moći samo da gledaju i uživaju u igrama najboljih tenisera i teniserki, koji su ostali i dalje u konkurenciji za pehar u Bulonjskoj šumi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading