NOVAK REKAO ISTINU U PARIZU! Đoković dobio MOĆNU PODRKU - "Kosovo jeste srpsko"!

Autor:

Sport

05.06.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči poznate teniserke" odjekuju "gradom svetlosti".

NOVAK REKAO ISTINU U PARIZU! Đoković dobio MOĆNU PODRKU - "Kosovo jeste srpsko"!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Teniserka koja nastupa pod zastavom Francuske Kristina Mladenović uputila je snažnu podršku Novaku Đokoviću, koji je podigao veliku buru na Rolan Garosu porukom "Stop nasilju, Kosovo je Srbija".

- Novak je veliki, pravi je primer za sve ostale. Videla sam to. Mnogima se dozvoljava da pričaju o Rusiji i Ukrajini, svako tu ima stav, a to nije politički? Na drugoj strani, ovo, to je politički? Da, delim stav sa Novakom, Kosovo je srce Srbije i za mene. Moj otac je iz Gnjilana, baka mi je živela tamo i ja sam bila tamo kada sam bila dete - navela je 30-godišnja igračica, a onda je podvukla da veruje u Srbina pred završnicu Otvorenog prvenstva Francuske.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

 

A, što se tiče Noleta, za mene je on uvek favorit. Gde god se pojavi, uvek je favorit. Možda i jeste to malo subjektivno, ali nadam se da će ovde doći do te 23. Grend slem titule. Alkaraz je dobar, i on ima svoju šansu, mlad je, ali Novak je iskusniji i nema turnira na koji dođe, a da ne bude glavni kandidat za osvajanje - zaključila je Mladenović za "Telegraf.rs".

Podsetimo da se Đoković u četvrtfinalu drugog grend slema sezone sastaje sa Rusom Karenom Hačanovim, a duel je na programu u utorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading