PROŠLA BOLJE NEGO NOVAK U AMERICI? Japanka se OGLASILA posle IZBACIVANJA sa Rolan Garosa!

Autor:

Sport

05.06.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal je dobio svoj epilog.

PROŠLA BOLJE NEGO NOVAK U AMERICI? Japanka se OGLASILA posle IZBACIVANJA sa Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Veliki skandal pogodio je Rolan Garos.

Japanka Miju Kato, koja je igrala u paru sa Aldilom Sutjiadi, diskvalifikovana je sa turnira pošto je posle jedne duple servis greške nehotično lopticom pogodila devojčicu koja je bila zadužena za skupljanje istih na drugom kraju terena.

Nervozna je bila teniserka iz Japana, bes je iskalila na pogrešan način, te je zbog toga i kažnjena, a sada se oglasila i otkrila kroz šta je sve prošla zbog ovog incidenta.

- Želela bih da se iskreno izvinim devojčici koja sakuplja loptice, mojoj partnerki Aldili i svojim navijačima zbog današnje nezgode. Bilo je potpuno nenamerno. Kao rezultat toga, RG me je kaznio gubitkom novca od nagrade i poena. Cenim svu vašu stalnu podršku - napisala je Miju Kato.

 

 

Miju Kato je nesrećnu skupljačicu pogodila lopticom u vrat, a ona je od bolova plakala, pa je posle duže pauze sudija u stolici odlučio da diskvalifikuje Japanku i njenu partnerku Sutjiadi sa turnira.

Da li je Kato prošla bolje od Novaka Đokovića koji je na US Openu 2020. godine diskvalifikovan zato što je, takođe iz nehata, pogodio Lauru Klark, linijskog sudiju lopticom? Sa jedne strane nije, jer je kazna koju je dobila identična kao ona Novakova - oduzeti su joj bodovi i zarađen novac od turnira, kao i Đokoviću u Americi. Ipak, sa druge strane definitivno jeste prošla bolje, jer je Đoković tada izgubio daleko veći novac, ali i bodove koji su mu bili preko potrebni u borbi za vrh ATP liste i pisanje istorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading