SKANDAL NA ROLAN GAROSU! Japanka prošla kao Đoković u Americi - IZBAČENA sa turnira! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.06.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uplakana je napustila teren.

SKANDAL NA ROLAN GAROSU! Japanka prošla kao Đoković u Americi - IZBAČENA sa turnira! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Laura Klark i Novak Đoković

Veliki skandal pogodio je Rolan Garos.

Japanka Miju Kato, koja je igrala u paru sa Aldilom Sutjiadi, diskvalifikovana je sa turnira pošto je posle jedne duple servis greške nehotično lopticom pogodila devojčicu koja je bila zadužena za skupljanje istih na drugom kraju terena.

Nesrećna devojčica plakala je desetak minuta, dobila je veoma nezgodan udarac u vrat, a sudija ovog meča diskvalifikovao je Japanku zbog ove situacije.

 

 

U trenutku diskvalifikacije Kato i Sutjiadi gubile su sa 1:0 u setovima od Mari Buzkove i Sare Soribes Tormo, ali su u drugom setu vodile sa 3:1 i imale prednost brejka. Japanka nije mogla da se pomiri sa diskvalifikacijom, pa je u suzama napustila teren, a Buzukova i Soribes Tormo prve su zahtevale da se njihove protivnice izbace sa turnira.

Ovaj slučaj neodoljivo podseća na onaj koji je Novak Đoković doživeo u Sjedinjenim Američkim Državama kada je, takođe iz nehata, pogodio Lauru Klark, linijskog sudiju, te je izbačen sa turnira.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Laura Klark

 

Đoković je na meču protiv Pabla Karenja Buste, nervozan, poslao jednu lopticu van terena, a ona je pogodila pomenutu gospođu zbog koje je Novak pre vremena morao da napusti turnir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading