STRAŠAN PEH: Majami ostao bez KLJUČNOG igrača - Denveru OLAKŠAN put do titule?!

Autor:

Sport

04.06.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se nikako neće svideti navijačima franšize sa Floride.

STRAŠAN PEH: Majami ostao bez KLJUČNOG igrača - Denveru OLAKŠAN put do titule?!

Foto: Tanjug/AP

Džimi Batler i Kejleb Martin

Košarkaši Majami Hita bi mogli da budu značajno oslabljeni na drugoj utakmici finala NBA lige, pošto je Kejleb Martin, jedan od najboljih igrača ove ekipe bolestan, zbog čega je propustio trening svog tima.

I dalje nije jasno da li će krilni košarkaš biti spreman za utakmicu, ali svakako da situacija ne obećava za njihove navijače, a i u slučaju da Martin ipak bude u opremi za duel, jasno je da neće biti u najboljem stanju.

Od ranije već Eriku Spolstri, treneru Majamija, nedostaju Tajler Hiro, zbog preloma šake, odnosno Viktor Oladipo, zbog povrede kolena, a izostanak Martina bi za ovu ekipu mogao da predstavlja i nerešiv problem.

Martin u poslednje vreme igra košarku svog života, a najbolju seriju u svojoj karijeri je odigrao upravo u finalu Istočne konferencije, protiv Boston Seltiksa, kojima je u majstorici finala ubacio čak 26 poena i na taj način pomogao svom timu da stignu do finala lige.

U prvom duelu protiv Denvera nije imao sjajan učinak, ali je jasno da je on trenutno, uz Džimija Batlera i Bema Adebaja, ključni košarkaš, čiji bi se izostanak svakako osetio na terenu.

Videćemo da li će biti na raspolaganju timu za utakmicu koja je na programu u noći između nedelje i ponedeljka od 2.30.

Podsetmo, Nagetsi su prvi meč finala, koji je odigran pre tri dana, rešili u svoju korist, rezultatom 104:93.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading