NIŠTA OD TITULE! Srbija NEOČEKIVANO ostala bez jedinog predstavnika na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

04.06.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti stižu iz prestonice Francuske.

NIŠTA OD TITULE! Srbija NEOČEKIVANO ostala bez jedinog predstavnika na Rolan Garosu!

Foto: Tanjug/AP

Rolan Garos

Mladi srpski teniser Bojan Đurić doživeo je poraz u prvom kolu juniorskog Rolan Garosa, pošto je sa 2:0 (7:6, 7:6) poražen od italijanskog tenisera Lorenca Skiabasija.

Videli smo vrlo tvrd duel mladih igrača, imao je Đurić šanse u oba seta, ali je Italijan bio bolji kada se lomilo i na kraju je zasluženo stigao do pobede.

Na taj način, Srbija je ostala bez muškog predstavnika na ovom turniru, pošto je Đurić bio jedini naš predstavnik u muškoj konkurenciji.

Ništa bolje nisu prošle ni naše mlade teniserke, pošto su obe doživele poraz na današnjim mečevima.

Prvo je Daria Suvirdjonkova, srpska teniserka ruskog porekla, poražena od Britanke Mekdonald sa 2:0, po setovima 6:3, 6:1, a zatim je poraz doživela i Mia Ristić, koja je sa 2:1 (2:6, 7:6, 6:2) izgubila od Dženi Lim.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je jedini predstavnik Srbije u singlu

Što se tiče ženske konkurencije, Srbija je ostala na jednoj predstavnici, a u pitanju je Teodora Kostović, koju u prvom kolu očekuje duel sa petom nositeljkom turnira, Japankom Sajakom Iši.

Što se tiče seniorske konkurencije, Srbija je, posle poraza Olge Danilović, ostala samo na Novaku Đokoviću, koji je danas tokom dana savladao Huana Pabla Variljasa sa 3:0 i tako sebi obezbedio mesto u četvrtfinalu Rolan Garosa, gde ga čeka susret sa Karenom Hačanovom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading