NJU NIJE PREBOLEO NI DAN-DANAS: Darko Lazić se ogolio do kostiju, pa priznao sve o odnosu sa bivšim partnerkama!

Autor:

Zabava

05.06.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić sada je u srećnom braku sa Katarinom, a priželjkuje još mnogo dece!

NJU NIJE PREBOLEO NI DAN-DANAS: Darko Lazić se ogolio do kostiju, pa priznao sve o odnosu sa bivšim partnerkama!

Foto: printscreen/pinktv

Popularni folker Darko Lazić u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' otvorio je dušu o svim aktuelnim temama iz svog života.

Osvrnuo se na brak sa lepom Katarinom, roditeljstvu, ali i bivšim partnerkama sa kojima je i dan-danas u dobrim odnosima. Pevač je priznao da priželjkuje još dece, pa otkrio koju ljubav nikada nije preboleo:

- Nisam se ja verio, ja sam se oženio. Svaki put kad se verim, ja pobegnem, tako da sam se ovaj put oženio. Imali smo građansko venčanje, čekamo da prođe sve ovo... Andreana je moja kuma odranije, a ovog puta moram da obnovim staro kumstvo, valja obnavljati stara kumstva. Imam veliku podršku od strane ljubavi i milsim da je to jedina stvar koja čoveka može da podigne u životu. Prvi je bio brak, druga samo veza, moja deca su moja svetinja. Voleo bih da imam mnogo dece, nikad nije dosta, voleo bih bar još dvoje dece - rekao je Darko i progovorio o bivšim partnerkama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

- S Marinom i Anom sam u kontaktu. Alekseja viđam stalno, moram češće da viđam ćerku. Svi mi imamo neki bes, ljuti smo zbog nečega i gledamo da preko dece nešto ispraznimo... Lorena je ista majka, a Aleksej je na mene. Neki misle da sam ja previše strog roditelj, ali bolje je tako. Desilo se da spustim ručnu, a to je da se zaljubim ozbiljno. Mislim da se nikad nisam ni odljubio od nje. Malo smo se razišli, ali smo svih 14 godina bili u ljubavi. To je život, nema tu šta da se krije. Ja sam u tim nekim trenucima bio klinac, nisam bio spreman. Uvek smo bili u kontaktu i voleli smo se i poštovali uvek - priznao je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading