ŠAVIJA OBJAVILA NOVE DOKAZE O NASILNIKU KARIĆU: Stefana odao JEDAN DETALJ, mesec dana se trudio da krije ISTINU! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

04.06.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija objavila nove dokaze o nasilju koje je pretrpela od Stefana Karića!

ŠAVIJA OBJAVILA NOVE DOKAZE O NASILNIKU KARIĆU: Stefana odao JEDAN DETALJ, mesec dana se trudio da krije ISTINU! (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/N. Pančić, V. Lukić

Starleta Nataša Šavija došla je u žižu javnosti, nakon što je kao bomba odjeknula vest da ju je Stefan Karić pretukao. Ona je završila sa teškim povredama, od kojih se i dalje nije oporavila, a pre samo nekoliko dana otišla je da da izjavu u policijskoj stanici Ruma, nakon čega Karić biva pušten iz pritvora. 

 

Za sada se čeka odluka suda o Karićevoj krivici, a do tada, otkrivaju se svakodnevno novi detalji. Naime, na Nataša je na Instagram profilu podelila je privatnu prepisku u kojoj se ukazuje da je Karić tokom privođenja krio ruku jaknom, kao i prste od rana u džepu od farmerki.

Ono na šta Nataša sada ukazuje jeste da je Karić na rukama imao povrede od siline udaraca u njeno lice. 

- E sad, realno, posle mesec dana morale su proći, ali šta ćemo sa držanjem desne ruke u džepu kad je išao da se preda - par dana posle nego što mi je odvalio pesnicu - napisala je Nataša na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Nataša Šavija Instagram Stefan Karić

Budući da je portal Republika bio na licu mesta kada se Karić predao policiji, u video snimku koja se nalazi u nastavku možete pogledati fotografije na kojima se potvrđuje da je Stefan tom prilikom krio ruku kako u džepu, tako i jaknom:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

04.06.2023 19:41

Meni ovo zvuči kao velika budalaština. Kad je primljen u zatvor sigurno je i pregledan kao napravljen zapisnik. Nego, deluje mi kao da se Nataša sve više plaši otkrivanja istine , videozapisa i suđenja.