ZAPLET VEKA NA ROLAN GAROSU! Drama u Parizu: Organizatori doneli BIZARNU odluku!

Autor:

Sport

27.05.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne pamti se kada je ovako nešto viđeno.

ZAPLET VEKA NA ROLAN GAROSU! Drama u Parizu: Organizatori doneli BIZARNU odluku!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Lukas Puj

Rolan Garos počinje u nedelju 28. maja, a i pre starta prvog kola turnira prisustvovali smo jednoj nesvakidašnjoj i bizarnoj situaciji.

Naime, Francuz Lukas Puj, nekada igrač iz top deset na ATP listi, a sada 670 teniser planete, uspeo je da prođe kvalifikacije i plasira se u glavni žreb.

Poslednja prepreka na tom putu bio mu je Austrijanac Jurij Rodionov kog je Puj, na oduševljenje publike u Parizu, posle preokreta savladao sa 2:1 u setovima (1:6, 7:5, 6:0).

Čekao je žreb Puj kako bi saznao protivnika u prvom kolu, a onda je došlo do veoma bizarne situacije - Francuz će na startu ponovo igrati protiv Jurija Rodionova i pored toga što ga je već jednom izbacio!

 

 

 

 

Austrijanac je u glavni žreb ubačen kao "laki luzer", a fortuna je želela da se ponovo sretne sa Pujom. Ko će sada imati više uspeha, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - publika će biti na strani Francuza koji je posle odličnog starta karijere pao u depresiju, odao se porocima i ostavio tenis, ali se na nagovor supruge rešio da ipak nastavi da igra.

Plakala sam kada je prestao da igra. Video je sebe u nekim drugim stvarima, ali ja sam želela da nastavi. Zbog sebe, zbog naše ćerke. Nisam htela da okonča karijeru jer sam znala da je sposoban da uradi nešto. Jednog dana otišla sam u Bersi da vidim našeg prijatelja Davida Gofana kako igra. Pridružio mi se, video je i Žila SImona i odjednom poželeo da opet igra. Da tada nisam otišla u Barsi - istakla je supruga Lukasa Puja, Klemens.

Da li će se bajka Lukasa Puja nastaviti, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading