ROLAN GAROS NEĆE BITI ISTI: Odustajanje FAVORITA uzdrmalo Pariz!

Autor:

Sport

26.05.2023

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantna analiza ruskog igrača.

ROLAN GAROS NEĆE BITI ISTI: Odustajanje FAVORITA uzdrmalo Pariz!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Danil Medvedev

Na konferenciji za medije pred početak Rolan Garosa Danil Medvedev kaže da nije imao mnogo vremena da proslavi osvajanje mastersa u Rimu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

- Nisam imao vremena da napravim neku žurku ili nešto slično, ali sam proslavio sa svojom porodicom i timom, svi smo bili srećni. Pokušaću deo tog samopouzdanja da prenesem i ovde. Uvek je tako, osvojiš turnir, ali već dolazi sledeći, tako da prosto samo moraš da zaboraviš šta je bilo i da ideš dalje - rekao je Medvedev.

Nakon što je osvojio prvu titulu na šljaci, pitanje je bilo da li sada prvi put veruje da možda može da osvoji i Rolan Garos?

- Pa ne znam, ne želim da stvaram sebi veliki pritisak. Ono što se desilo u Rimu je svakako bilo sjajno, ali ne želim da zbog toga budem previše samouveren jer to može da bude opsano. Bio sam u ovakvim situacijama više puta, samo ću pokušati da igram dobar tenis - naglasio je Medvedev.

Nije moglo ni bez pitanja o odsustvu Rafaela Nadala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

- Mislim da je osećaj drugačiji, govori se o tome u svlačionicama, svi se pripremaju i ima nas mnogo. Ali, svi se negde slažu, tenis ima kratko pamćenje, da tako kažem, jer si uvek fokusiran samo na sebe i turnir i nemate mnogo vremena da iskreno razmišljate o tome ko je tu, a ko ne. sada su svi sluđeni oko prvog dana, kada igramo, protiv koga, u koje vreme… Ali, sigurno će osećaj tokom celog turnira biti drugačiji. Ranije si mogao da gledaš Rafu na TV svaki drugi dan, igrao je uvek na centralnom terenu, Ova godina neće biti ista. Bez njega možda dobijemo i novog šampiona, ko zna. Kada je on tu, uvek je šansa za ostale bila mala ako je i postojala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading