ĐOKOVIĆ JE UPOZORAVAO RIVALA NA ISTU STVARI! Rune govorio o nečemu što je Novak već GOVORIO!

Autor:

Sport

20.05.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danski teniser Holger Rune plasirao se u finale Mastersa u Rimu.

ĐOKOVIĆ JE UPOZORAVAO RIVALA NA ISTU STVARI! Rune govorio o nečemu što je Novak već GOVORIO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Holger Rune

Pobedom posle preokreta nad Kasperom Rudom iz Norveške, sedmi igrač ATP liste došao je u situaciju da se bori za pehar u italijanskoj prestonici.

Tokom meča sa Norvežaninom, Rune se požalio na bolove i tražio medicinski tajm-aut, što je podsetilo na situaciju iz duela Novaka Đokovića i Kameruna Norija, kada je Britanac izazvao gnev ponašanjem kod srpskog asa.

Nole je tada, po završetku meča, konstatovao da takve stvari tokom razgovora u svlačoinici nisu korektne.

Zato je novinara na konferenciji za medije zanimalo da lli Danac smatra da će ga takav potez dovesti u nepoželjan odnos sa publikom, koja ne voli kada se dešavaju takve stvari.

Republika

Foto: Tanjug

 

- Da, uzeo sam medicinski tajm aut jer sam osetio bol. Uradio sam to jer osećam bol. To je to. Želim tretman, to je to. Ne znam kakav odgovor da dam na to. Dozvoljeno je. Ako osećam bol, zbog čega ne bih to uradio? Tu je ATP fizio, imamo priliku da ga koristimo - rekao je Rune i potom pojasnio:

- Znam da postoje određeni momenti meča kada se ne traži medicinski tajm aut, to i ne činim. Uzeo sam ga na početku seta ili tako nešto. Uzimam ga kada imam problem. Moralo je to da se desi, mislim da je to sasvim u redu učiniti - istakao je Holger Rune.

Danac će u finalu igrati protiv pobednika meča Stefanos Cicipas (Grčka) - Danil Medvedev (Rusija).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading